Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Need CONFIGURED file for 100 Mbps
occalifornia Offline
Haxorware VIP
*****

Posts: 804
Threads: 8
Joined: Apr 2011
Reputation: 12
#31
RE: Need CONFIGURED file for 100 Mbps
(04-10-2018, 07:34 PM)Pierrerol515 Wrote: Hello guys, I have not pay a visit for the past 8 years. Now as I’m back, everything has changed for the best. Can anyone one me configure the SB6141 with the forceWare already installed. I will appreciate it.

you should probably make a new thread about your new topic..

Heart
____________________________________________________________
Disclaimer: My comments are for legitimate diagnostics and testing ONLY. 
04-10-2018, 07:54 PM
Find Reply
xelaaaaa579 Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Threads: 0
Joined: Nov 2018
Reputation: 0
#32
RE: Need CONFIGURED file for 100 Mbps
hello guys in my area is workinf Force Config Modem for twc or spectrum someone has something of 200 or 300mbs
09-01-2019, 10:21 PM
Find Reply
occalifornia Offline
Haxorware VIP
*****

Posts: 804
Threads: 8
Joined: Apr 2011
Reputation: 12
#33
RE: Need CONFIGURED file for 100 Mbps
what?

translation: force config works in your area but you want 200-300 mb?
____________________________________________________________
Disclaimer: My comments are for legitimate diagnostics and testing ONLY. 
10-01-2019, 02:15 AM
Find Reply
xelaaaaa579 Offline
Junior Member
**

Posts: 4
Threads: 0
Joined: Nov 2018
Reputation: 0
#34
RE: Need CONFIGURED file for 100 Mbps
(10-01-2019, 02:15 AM)occalifornia Wrote: what?

translation: force config works in your area but you want 200-300 mb?

conf file but i ready have one the 200 but m speed never go more the 100mbs
18-01-2019, 12:32 AM
Find Reply
occalifornia Offline
Haxorware VIP
*****

Posts: 804
Threads: 8
Joined: Apr 2011
Reputation: 12
#35
RE: Need CONFIGURED file for 100 Mbps
(18-01-2019, 12:32 AM)xelaaaaa579 Wrote:
(10-01-2019, 02:15 AM)occalifornia Wrote: what?

translation: force config works in your area but you want 200-300 mb?

conf file but i ready have one the 200 but m speed never go more the 100mbs

If you're supposed to be at 200 Mbps but you're only receiving 100 Mbps, you should contact your ISP. They should be able to solve it!
____________________________________________________________
Disclaimer: My comments are for legitimate diagnostics and testing ONLY. 
18-01-2019, 01:06 AM
Find Reply
michelsnake713 Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Threads: 0
Joined: Feb 2019
Reputation: 0
#36
RE: Need CONFIGURED file for 100 Mbps
someone has the file for 100 mbs arris sb6141 forceware i dont know how to do it
someone can help me
01-02-2019, 09:46 PM
Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)