Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Default Ubee ddm352 isp point
digitalx1 Offline
Senior Member
****

Posts: 233
Threads: 80
Joined: Oct 2012
Reputation: 4
#1
Default Ubee ddm352 isp point
i have the clip and would like to know the isp point to put the wire that hangs from the clip, to read and write from the chip
22-09-2018, 07:29 PM
Find Reply
occalifornia Offline
Haxorware Expert
*****

Posts: 737
Threads: 7
Joined: Apr 2011
Reputation: 10
#2
RE: Default Ubee ddm352 isp point
.. was there a deleted post?
____________________________________________________________
Disclaimer: My comments are for legitimate diagnostics and testing ONLY. 
23-09-2018, 08:32 AM
Find Reply
newname Offline
Haxorware Expert
*****

Posts: 363
Threads: 0
Joined: Jun 2012
Reputation: 18
#3
RE: Default Ubee ddm352 isp point
Or a schizo.....
23-09-2018, 02:15 PM
Find Reply
digitalx1 Offline
Senior Member
****

Posts: 233
Threads: 80
Joined: Oct 2012
Reputation: 4
#4
RE: Default Ubee ddm352 isp point
yes a very unhelpfull individual, i would still love to see if i can get that isp point as i dont have the 3.3 v to use and dont wanna modify my programmer
(This post was last modified: 23-09-2018, 03:28 PM by digitalx1.)
23-09-2018, 03:27 PM
Find Reply
ricktendo Offline
Senior Member
****

Posts: 230
Threads: 12
Joined: Apr 2014
Reputation: 21
#5
RE: Default Ubee ddm352 isp point
Get a flashcat 2.2, it will power the chip using the vcc pin, and if you want it has 3.3v and 5v output
23-09-2018, 07:31 PM
Find Reply
digitalx1 Offline
Senior Member
****

Posts: 233
Threads: 80
Joined: Oct 2012
Reputation: 4
#6
RE: Default Ubee ddm352 isp point
i only have a jtag for now ,actually i do have a black kat but i dont have the clip
(This post was last modified: 23-09-2018, 08:17 PM by digitalx1.)
23-09-2018, 08:14 PM
Find Reply
digitalx1 Offline
Senior Member
****

Posts: 233
Threads: 80
Joined: Oct 2012
Reputation: 4
#7
RE: Default Ubee ddm352 isp point
have jtag with the clip,juiist need toi figure power point or how to make external 3.3 to chip?
01-10-2018, 06:27 PM
Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)