Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
forceware arris tg862
enorozco Offline
Newbie
*

Posts: 1
Threads: 1
Joined: Dec 2014
Reputation: 0
#1
forceware arris tg862
please someone who has the unix forceware to share me thanks
02-10-2018, 10:18 PM
Find Reply
Ictvtec Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 63
Threads: 4
Joined: Mar 2015
Reputation: 2
#2
RE: forceware arris tg862
There’s already a shelled version of this firmware out and about..
03-10-2018, 01:41 PM
Find Reply
occalifornia Offline
Haxorware VIP
*****

Posts: 827
Threads: 9
Joined: Apr 2011
Reputation: 12
#3
RE: forceware arris tg862
(03-10-2018, 01:41 PM)Ictvtec Wrote: There’s already a shelled version of this firmware out and about..

Is it on the forums? If so, can we link to it? If not, let's post it here.

More people would use the forums if more content was accessible.

Heart

ps I think that guy on eBay in New York who sells TG862s with forceWare would have it. Try sending him a PM?
____________________________________________________________
Disclaimer: My comments are for legitimate diagnostics and testing ONLY. 
03-10-2018, 05:20 PM
Find Reply
ricktendo Offline
Senior Member
****

Posts: 249
Threads: 13
Joined: Apr 2014
Reputation: 22
#4
RE: forceware arris tg862
Here is a full backup of the top spi chip with alpha


.rar   dump+mod.tg862.rar (Size: 6.46 MB / Downloads: 69)
03-10-2018, 09:47 PM
Find Reply
occalifornia Offline
Haxorware VIP
*****

Posts: 827
Threads: 9
Joined: Apr 2011
Reputation: 12
#5
RE: forceware arris tg862
rick, you the real MVP.
____________________________________________________________
Disclaimer: My comments are for legitimate diagnostics and testing ONLY. 
(This post was last modified: 03-10-2018, 10:05 PM by occalifornia.)
03-10-2018, 10:05 PM
Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)