Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectrum Activation Page
GraphicsGuy2 Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Threads: 2
Joined: Jun 2017
Reputation: 0
#1
Spectrum Activation Page
Hey All,

Happy New Year Everyone,

I've had a Docsis 3.0 modem working on charter for over a year now, with a docsis 2.0 modem as a backup, over the holidays both modems stopped working. At first it was the docsis 2.0 modem, upon connection it would connect just fine and show up as active but the pages would not load with the message "not safe, somebody might be stealing your info" and occasional redirections to spectrum activation page. Now the same things started happening with the docsis 3.0 modem. It's an arris 6141. I've had something similar a couple of months ago, changing the DNS address seemed to help and bypass that page and make the modem usable again, now it simply does not work.

Just want to see if anybody has experienced this and if there's a way around this. I would greatly appreciate any help. 

TL;DR - modem connects just fine, all seems active, getting "Website not secure in chrome message, and redirects to spectrum activation page".

Thanks!
(This post was last modified: 12-01-2020, 01:12 AM by GraphicsGuy2.)
12-01-2020, 01:10 AM
Find Reply
rgvsxdigitalpimp Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 77
Threads: 4
Joined: Oct 2010
Reputation: 2
#2
RE: Spectrum Activation Page
Your modem is not authorized. You're getting redirected to the Activation page so you can activate your modem with your ISP. In other words, whatever cert was on your modem is no longer valid.
12-01-2020, 11:28 AM
Find Reply
occalifornia Offline
Haxorware VIP
*****

Posts: 949
Threads: 9
Joined: Apr 2011
Reputation: 14
#3
RE: Spectrum Activation Page
(12-01-2020, 01:10 AM)GraphicsGuy2 Wrote: Hey All,

Happy New Year Everyone,

I've had a Docsis 3.0 modem working on charter for over a year now, with a docsis 2.0 modem as a backup, over the holidays both modems stopped working. At first it was the docsis 2.0 modem, upon connection it would connect just fine and show up as active but the pages would not load with the message "not safe, somebody might be stealing your info" and occasional redirections to spectrum activation page. Now the same things started happening with the docsis 3.0 modem. It's an arris 6141. I've had something similar a couple of months ago, changing the DNS address seemed to help and bypass that page and make the modem usable again, now it simply does not work.

Just want to see if anybody has experienced this and if there's a way around this. I would greatly appreciate any help. 

TL;DR - modem connects just fine, all seems active, getting "Website not secure in chrome message, and redirects to spectrum activation page".

Thanks!

Charter zapped / killed / blacklisted the certs on your modems. It's in a walled garden so you can activate them.
____________________________________________________________
Disclaimer: My comments are for legitimate diagnostics and testing ONLY. 
12-01-2020, 04:04 PM
Find Reply
GraphicsGuy2 Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Threads: 2
Joined: Jun 2017
Reputation: 0
#4
RE: Spectrum Activation Page
ah, figured that something like that might have happened. Thanks a bunch guys. Where would one go about finding/trading new certs these days? Wink afaik the subnet is disabled in most places these days ;/
17-01-2020, 12:53 AM
Find Reply
newname Offline
Just Here for Fun
*****

Posts: 414
Threads: 1
Joined: Jun 2012
Reputation: 18
#5
RE: Spectrum Activation Page
So, interested in a little swabbing are you...?
17-01-2020, 02:20 AM
Find Reply
Geedawgzzz Offline
Junior Member
**

Posts: 2
Threads: 1
Joined: Mar 2019
Reputation: 0
#6
RE: Spectrum Activation Page
Check your settings. The same provider changed all my settings. They also changed the color of my status lights
18-01-2020, 08:11 PM
Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)