Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Help ME!.... Dump´s D3.1
arrobazo Offline
Junior Member
**

Posts: 17
Threads: 1
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
#1
Help ME!.... Dump´s D3.1
Hello everyone ... Who helps me? I need backups Nand + Spi sb8200, mb8600, cm1000, DOCSIS 3.1 Broadcom

I could upload dump in Factory if they collaborate, thanks!

https://i.gyazo.com/3bceb1f34ef9dc96e906...a50c46.jpg

https://i.gyazo.com/3262cecc329de0b9e704...ee8fb8.png
19-11-2018, 01:05 AM
Find Reply
occalifornia Offline
Haxorware VIP
*****

Posts: 827
Threads: 9
Joined: Apr 2011
Reputation: 12
#2
RE: Help ME!.... Dump´s D3.1
Did you forget to backup your device or..?
____________________________________________________________
Disclaimer: My comments are for legitimate diagnostics and testing ONLY. 
19-11-2018, 06:05 PM
Find Reply
arrobazo Offline
Junior Member
**

Posts: 17
Threads: 1
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
#3
RE: Help ME!.... Dump´s D3.1
(19-11-2018, 06:05 PM)occalifornia Wrote: Did you forget to backup your device or..?

no, I just need to collaborate with those dumps ... I could re-upload them with the active fm as an affection ... any dump d3.1 broadcom is appreciated !!
(This post was last modified: 20-11-2018, 04:08 AM by arrobazo.)
19-11-2018, 11:17 PM
Find Reply
Ictvtec Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 63
Threads: 4
Joined: Mar 2015
Reputation: 2
#4
RE: Help ME!.... Dump´s D3.1
I don’t know Spanish, but there’s a thread in here where u can physically back it up...


http://www.haxorware.com/forums/showthre...630&page=2
20-11-2018, 02:57 AM
Find Reply
ricktendo Online
Senior Member
****

Posts: 249
Threads: 13
Joined: Apr 2014
Reputation: 22
#5
RE: Help ME!.... Dump´s D3.1
Hola,

How did you manage to activate factory mode on this modem?
20-11-2018, 07:46 PM
Find Reply
arrobazo Offline
Junior Member
**

Posts: 17
Threads: 1
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
#6
RE: Help ME!.... Dump´s D3.1
upload dump's those with modem d3.1

up up!! xD
22-11-2018, 01:05 AM
Find Reply
smokie Offline
Junior Member
**

Posts: 5
Threads: 0
Joined: Aug 2018
Reputation: 0
#7
RE: Help ME!.... Dump´s D3.1
id say there should be a threat of nothing but uploaded d3.1 dumps puma and broadcom
sharing will open another door to a new era of modz
22-11-2018, 07:53 PM
Find Reply
christianrodher Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 81
Threads: 16
Joined: Aug 2012
Reputation: 14
#8
RE: Help ME!.... Dump´s D3.1
(19-11-2018, 01:05 AM)arrobazo Wrote: Hello everyone ... Who helps me? I need backups Nand + Spi sb8200, mb8600, cm1000, DOCSIS 3.1 Broadcom

I could upload dump in Factory if they collaborate, thanks!

https://i.gyazo.com/3bceb1f34ef9dc96e906...a50c46.jpg

https://i.gyazo.com/3262cecc329de0b9e704...ee8fb8.png
What are you up to? I have the motorola docsis 3.1 broadcom. No tools to take out flash but its in factory. For my bad luck firmware didnt had non-vol or any of the good built in commands.
Do you know if motorola certs works with that modem? Ive tried hitron and arris docsis 3.1 puma7 with no luck...
(This post was last modified: 24-11-2018, 03:21 AM by christianrodher.)
24-11-2018, 03:19 AM
Find Reply
arrobazo Offline
Junior Member
**

Posts: 17
Threads: 1
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
#9
RE: Help ME!.... Dump´s D3.1
(24-11-2018, 03:19 AM)christianrodher Wrote:
(19-11-2018, 01:05 AM)arrobazo Wrote: Hello everyone ... Who helps me? I need backups Nand + Spi sb8200, mb8600, cm1000, DOCSIS 3.1 Broadcom

I could upload dump in Factory if they collaborate, thanks!

https://i.gyazo.com/3bceb1f34ef9dc96e906...a50c46.jpg

https://i.gyazo.com/3262cecc329de0b9e704...ee8fb8.png
What are you up to? I have the motorola docsis 3.1 broadcom. No tools to take out flash but its in factory. For my bad luck firmware didnt had non-vol or any of the good built in commands.
Do you know if motorola certs works with that modem? Ive tried hitron and arris docsis 3.1 puma7 with no luck...

hello, my intention is to have the above mentioned dump or more and see your security, you understand that not all the firmware has the same anti-piracy security in their devices, it is more than all that, and then with the dumps contributed to return them in Factory ... you tell me to have a motorola 3.1 I guess it would be MB8600 ??

send me mp about the cert, I did not understand what you want to tell me
24-11-2018, 07:37 PM
Find Reply
arrobazo Offline
Junior Member
**

Posts: 17
Threads: 1
Joined: Nov 2014
Reputation: 0
#10
RE: Help ME!.... Dump´s D3.1
(20-11-2018, 02:57 AM)Ictvtec Wrote: I don’t know Spanish, but there’s a thread in here where u can physically back it up...


http://www.haxorware.com/forums/showthre...630&page=2


It was a mistake, in forocable I saw a post from you that would load a dump, if someone could activate the console, can you upload it? It was an SB8200 if I'm not mistaken!

Send a private message if you can upload it, greetings
(This post was last modified: 24-11-2018, 08:00 PM by arrobazo.)
24-11-2018, 07:40 PM
Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)