Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
JLebronLES Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Threads: 1
Joined: Jun 2020
Reputation: 0
#1
Sad  SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
I have a Motorola modem running on Forceware. It just stopped working. Anyone else experiencing this issue? Please help  Dodgy
(This post was last modified: 30-06-2020, 11:26 PM by JLebronLES.)
30-06-2020, 11:24 PM
Find Reply
xuhue Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 25
Threads: 1
Joined: Oct 2016
Reputation: 1
#2
RE: SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
your modem MAC get ban
30-06-2020, 11:51 PM
Find Reply
JLebronLES Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Threads: 1
Joined: Jun 2020
Reputation: 0
#3
RE: SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
(30-06-2020, 11:51 PM)xuhue Wrote: your modem MAC get ban

thank you for your response. can you recommend me a program to start the learning? i got played by a friend
01-07-2020, 12:04 AM
Find Reply
JLebronLES Offline
Junior Member
**

Posts: 3
Threads: 1
Joined: Jun 2020
Reputation: 0
#4
RE: SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
So if I input new MAC it should work then? Assuming I'm able to get my hands on the new certs?
01-07-2020, 12:15 AM
Find Reply
BPSX Away
Junior Member
**

Posts: 19
Threads: 3
Joined: Feb 2020
Reputation: 0
#5
RE: SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
(01-07-2020, 12:15 AM)JLebronLES Wrote: So if I input new MAC it should work then? Assuming I'm able to get my hands on the new certs?

I need to give a little bit more information but you May want to upgrade to Alpha or Dragon
 Remove your config and see if you’re able to get online
01-07-2020, 02:49 AM
Find Reply
rgvsxdigitalpimp Offline
Senior Member
****

Posts: 107
Threads: 4
Joined: Oct 2010
Reputation: 4
#6
RE: SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
It's not a mac ban. If you swap certs and get back onto same node with same mac you'll get on. If it was mac ban you wouldn't be able to get on at all.
01-07-2020, 08:29 AM
Find Reply
xuhue Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 25
Threads: 1
Joined: Oct 2016
Reputation: 1
#7
RE: SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
(01-07-2020, 08:29 AM)rgvsxdigitalpimp Wrote: It's not a mac ban.  If you swap certs and get back onto same node with same mac you'll get on.  If it was mac ban you wouldn't be able to get on at all.

if you swap cert cm_cert.cer your hfc mac was in there then you have new mac
01-07-2020, 06:59 PM
Find Reply
rgvsxdigitalpimp Offline
Senior Member
****

Posts: 107
Threads: 4
Joined: Oct 2010
Reputation: 4
#8
RE: SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
(01-07-2020, 06:59 PM)You\re right.  I stand corrected. xuhue Wrote:
(01-07-2020, 08:29 AM)rgvsxdigitalpimp Wrote: It's not a mac ban.  If you swap certs and get back onto same node with same mac you'll get on.  If it was mac ban you wouldn't be able to get on at all.

if you swap cert cm_cert.cer your hfc mac was in there then you have new mac
02-07-2020, 03:40 AM
Find Reply
rgvsxdigitalpimp Offline
Senior Member
****

Posts: 107
Threads: 4
Joined: Oct 2010
Reputation: 4
#9
RE: SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
(01-07-2020, 06:59 PM)xuhue Wrote:
(01-07-2020, 08:29 AM)rgvsxdigitalpimp Wrote: It's not a mac ban.  If you swap certs and get back onto same node with same mac you'll get on.  If it was mac ban you wouldn't be able to get on at all.

if you swap cert cm_cert.cer your hfc mac was in there then you have new mac

You're right.  I stand corrected.
02-07-2020, 04:16 AM
Find Reply
ncb Offline
Haxorware Enthusiast
***

Posts: 89
Threads: 5
Joined: Oct 2011
Reputation: 2
#10
RE: SB6120 Modem Suddenly Not Working??? Spectrum Line
Anyway to spoof a SB6190 to keep running or I have to upgrade to Bitware 1.0.5.9 (I don't have it now).

Thanks
02-07-2020, 09:40 PM
Find Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)